Anime FIRTINA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anime FIRTINA

Anime ile ilgili ne isterseniz bulabilirsiniz. FIRTINA internete geliyor. Anime FIRTINA sizlerle...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

AnimeSiz Yani ben xD

+2
Nickbreaker
Prens
6 posters
YazarMesaj
Prens

Prens

AnimeSiz Yani ben xD Empty
MesajKonu: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 10:28 am

Ta Tam Tara Tam merhaba arkadaşlar Yine farklı bir konu ve yine ben Tenzen_

Şimdi Sözlerime Başlamadan önce Böyle bir topic açtığı için adminimize İçten saygılar sunuyorum..

Şimdi biraz animeden söz etmek gerekirse benim düşüncem baya bir emek harcanarak yapılmış bir ürün derim ve bende emek harcanmış her şeye saygı duyarım...AnimeSiz deyince Aklıma ilk gelen Shocked Güzell çizim kalitesi olan ve sıradışı hayal gücünün ötesinde bir olay derim ve bu yapılan şey beni tatmin ediyorsa benim için animeler Günün vazgeçilmez Eğlencesidir....

Tenzen_
Nickbreaker

Nickbreaker

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 11:18 am

Sanırım en doğru tanım bu olur.Evet iyi düşünüp güzel yazmışsın.Ayrıca dediklerine aynen katılıyorum.
naruto

naruto

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 12:32 pm

Dediklerine bnde katılıyorum.Animelerin bambaşka bi dünysı var.Ne biliyim hiç bir filime benzemiyor.Diyer çizim türlerinden ayrılıyor.Herhalde yaparken bşka bir hava yaratmak için çok uğraşıyolar.

[img][/img]AnimeSiz Yani ben xD Images14[img][/img]
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 7:56 pm

Anime izlemeyiiiinnnnn ben izledim akıl(anime dicektim) hastası olduummm
ilyas_247

ilyas_247

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 4:37 pm

Tenzen'e açtığım "AnimeSiz" bölümünü beğendiği için öncelikle teşekkür ederim. Yazdıkların gerçekten güzel olmuş. Benim içimde de animenin büyük yeri var. Bir anime izlerken, özellikle hikaye, konu, çizim vb. güzelse, kendimden geçiyorum. Anime benim için vazgeçilmez bir şey ve hayatımda büyük bir yer tutuyor. Gerçekten çok zevkli. İzlediğim hiçbir film ya da başka bir şeyde animelerden aldığım o zevki alamıyorum. Gerçekten çok süper bir şey.
http://animeFIRTINA.forumado.net
Renji

Renji

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 11:39 pm

Gerçekten güzel bi başlık olmuş. Ben de ilyas_247'ye teşekkür ediyorum böyle bir şey düşündüğü için ve senin düşüncelerine aynen katılıyorum. Anime gerçekten farklı bir şey, diğer hiçbir görsel şeyde aynı güzelliği bulamıyorum. Kelimelerle anlatılmaz, yaşanır:)
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 8:23 am

Tenzen fark etmemişim tokiko yu koymuşsun resmine tenzenin pabucunu damamı attın yoqsa Razz
naruto

naruto

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 11:14 am

Evet tenzen acil cevap ver.Neden tokiko 'yu koydun.Tenzen'e noldu?ne?nerde?Tenzen !!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Prens

Prens

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 11:17 am

Tokikosan hayranı olduk yaw ama güzel avatar değilmi
naruto

naruto

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 11:41 am

Güzel olmasına güzelde biz tenzeni merak ediyoruz:D.
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: AnimeSiz Yani ben xD   AnimeSiz Yani ben xD Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 1:32 pm

gzl gzl

AnimeSiz Yani ben xD
1 sayfadaki 1 sayfası