| Basilisk - Kouga Ninpou Chou | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prens
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 33 Nerden : Huzur bulduğum Yerdeyim Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Paz Ağus. 03, 2008 11:01 am | |
| Anime'nin Adı: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Tür: Aksiyon, Dövüş, Doğaüstü Güçler, Tarihi Bölüm Sayısı: 24 Firma/Stüdyo: G.D.H., Gonzo Yönetmen: Kisaki FUMITOMO Senaryo: Muto YASUYUKI, Seishi TOGAWA Müzik: Nakagawa TAKASHI Tanıtım: Koga ve Iga klanları, kaderleri savaşmak olan ve 400 senedir savaşan iki ninja klanıdır ve bu klanlardaki kişiler doğa üstü yeteneklere sahiptirler. Koga Klanından Gennosuke ve Iga Klanından Oboro birbirlerine aşıktırlar ama kaderlerinde savaşmak vardır. İkisi de manasız savaşı sürdürmek istemeseler de, kendilerinin de içinde bulunduğu, her iki klandan seçilmiş 10'ar kişi bu savaşı sürdürürler. Bölüm İsimleri01 - Mutual Killing 02 - Quickening Two Situations 03 - Insect swarm of mercilessness 04 - A late night walk within an unfriendly mansion 05 - The Six Principles Of The Ninja 06 - Falling Tears And Adoration 07 - Hell of Human Skin 08 - Ruthless Mist of Blood 09 - Downpour of Despair 10 - Judgement from On High 11 - Hopeless Pebbles 12 - Magic Lantern Memories 13 - The Butterflies` Wild Dance 14 - Scattering Flower Channel 15 - Execution at Sea 16 - Fleeting Portrait of Reminiscence 17 - Wandering in the Darkness 18 - Dawn of Total Darkness 19 - Ferocious Woman`s Vicious Scheme 20 - The Flux of Mercy 21 - Kagero, the Charismatic Assassin 22 - The Moans of the Fallen Spirits 23 - Eternal Embrace 24 - A Chance of Meeting in the Afterlife Animeden Bir kaç resimGennousukeOboroBen | |
|
| |
mali
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : İstanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Paz Ağus. 03, 2008 12:21 pm | |
| Yaa Tenzen bu animenin geçtiği tarih hakında bilgin varsa anime tarihinde başlık olarak açabilirmisin??? Haa bu arada konuyu dağıtmak gibi olmasın. Basilisk gerçekten güzel bir anime. MTV Anime gecelerinde tekrardan yayımlanacak. İzlemek isteyenler için kaçırılmıcak fırsat. Aksiyon ve dövüş sahneleri azda olsa etkilici bir dram içeriyo. Animede bolca kan sevenlere tavsiyem bu animeyi muhakkak izlesinler... | |
|
| |
Prens
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 33 Nerden : Huzur bulduğum Yerdeyim Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Paz Ağus. 03, 2008 1:16 pm | |
| Bir bilgim yok ne Last exile bitince verilecek sanırım... | |
|
| |
lordfire
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Salı Ağus. 05, 2008 8:00 pm | |
| Ben kandan hoşlanırım Mali saol büyük bölümünü izleyemedim tekrar ii olur zaten uzunda deil | |
|
| |
mali
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : İstanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Çarş. Ağus. 06, 2008 1:50 pm | |
| Evet haklısın çok uzun değil. Ayrıca değişik anlamlar içeren bir anime. Eğer biraz bilgi edinmek isterseniz açılış sırasında yapılan konuşmayı türkçe izleyin. Beni bu animeyi sevmeye iten en büyük etkendir. SEVENLER ÖLECEK | |
|
| |
Renji
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Çarş. Ağus. 06, 2008 11:34 pm | |
| Güzel olmuş, paylaşım için sağol. | |
|
| |
lordfire
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Perş. Ağus. 07, 2008 10:08 am | |
| Basilisk gerçekten güzel bir anime izlemenizi tavsiye ediyorum ben tamamını izleyemedim MTV Türkiye kanalında yakın bir zamanda yayınlanıcak bildigim kadarıyla savaş sahneleri ve final harikaydı ama birçok kişinin animeyi izlemeden önce tahmin edebilecegi gibi bir bitiş deil(eger spoiler lik yaptıysam forumun yarısı msn adresimi biliyor haber verin sileyim ama admin silebiliyodur heralde) | |
|
| |
naruto
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Perş. Ağus. 07, 2008 11:58 am | |
| Bizle paylaştığın için saol.Bu arada bişey sorcam MTV'de animeler neden tekrar yayınlanıyor?Hellsing de öyle oldu??Cevaplarınız için şimdiden teşekürler. | |
|
| |
lordfire
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Perş. Ağus. 07, 2008 6:54 pm | |
| sanırım kaynak yetersizligi:D | |
|
| |
Prens
| |
| |
Nickbreaker
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : Manisa/merkez Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Cuma Ağus. 08, 2008 3:38 pm | |
| bencede ya tokiko yu bi tanıtalım abicim | |
|
| |
lordfire
| Konu: Geri: Basilisk - Kouga Ninpou Chou Cuma Ağus. 15, 2008 7:11 pm | |
| ben tanıtayım Adı:Tokiko Tsumura Yaş:18 Medeni Hali:Bekar Anne Adı:Bilinmiyor Baba Adı:Bilinmiyor Silah Simyası:Valkyrie Eteği | |
|
| |
| Basilisk - Kouga Ninpou Chou | |
|