Konu: Bleach 8. Açılış - Chu-Bura Full Karaokeli Ptsi Tem. 28, 2008 2:21 am
Arkadaşlar bu da full şarkının Türkçe çevirisi. Mümkün olduğunca sözleri güzel çevirmeye çalıştım. İngilizce'den çeviri yaptım. Nejikun05rocks adlı yabancı bir arkadaş İngilizce'ye çevirmişti. Ben de ondan Türkçe'ye çevirdim. Şarkının sözleri bri önceki konuda dediğim gibi Dattebayo'nunkiyle aynı değildir. Hatta bazı cümleleri tamamen farklıdır. Bu, Dattebayo'nun şarkıları biraz kendilerine uyarlamasından kaynaklanmaktadır. Karaokeli bir şekilde yapılmıştır.
İzlemek isteyen buradan izleyebilir. Bende yüksek kalite olmasına rağmen Dailymotion'da pek yüksek kalite görünmüyor. Bu konuda affınıza sığınıyorum.
Çeviri gerçekten çok süper olmuş. Ellerine sağlık. Diyecek laf bulamıyorum:) Şarkı da gerçekten güzelmiş ama bu kadar güzel sözler beklemiyordum doğrusu. Diğer şarkıları da full olarak çevirecek misin böyle?
ilyas_247
Konu: Geri: Bleach 8. Açılış - Chu-Bura Full Karaokeli Çarş. Ağus. 13, 2008 1:49 am
Güzel bulduğun için teşekkürler. Evet, mümkün olduğunca şarkıları full olarak da çevirmeye çalışacağım.