mali
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : İstanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Shaman King C.tesi Ağus. 09, 2008 12:19 pm | |
| Merhaba arkadaşlar gene ben ve gene bayıldığım bir anime. Bilenlerin ve izleyenlerin çok sevdiği Shaman King kurgu,içerik ve efekler bakımından dört dörtlük bir anime. Kısaca özet geçicek olursak: Şamanlar dünya ile ruhlar alemi arasında bir bağ sağlıyarak onlarla birlikte çalışabilen insanlardır. Her 500 yılda bir shaman fight (şaman dövüşleri) turnuvası düzenlenmekte ve bir şaman kral seçilmektedir. Anime günümüz tarihinde geçiyor. Baş rol oyuncumuz olan Yoh Asakura bir şamandır fakat bu işlerde daha yeni sayılır. Şaman turnuvasına katılmak için geldiği yerde Morty le tanışır ve çok iyi dost olurlar. Morty de tıpkı Yoh gibi ruhları görebilmektedir fakat bir şaman değildir. Yinede Yoh ile kalmaya devam eder ve bir çok maceraya birlikte atılırlar. Zamanla bir çok arkadaş edinirler. İlk bölümleri biraz sıkıcı olsada devamında geçerkten insanı çok saran bir anime. Komedi tarzından hoşlananların mutlaka izlemeleri gerekn türden. Bu anime jetix kanalında yayımlanmaktaydı fakat artık jetix kablolu tv den kaldırıldığı için artık yayınlıyorlarmı bilmiyorum. İzlemek isteyen arkadaşlara tavsiyem youtube dan izlemeyin çünkü japon espirilerini anlamak biraz zor oluyor. (ingilizce alt yazılı olarak var) Jetixde sürekli başta sona verildiği için izlemeyen kalmamış nerdeyse. En beklemediniz insanlar bile izlemiş oluyolar. (üstelik anime olduğunu bilmeden) Eh artık bu kadar tanıtım yeter birazda sohbet edelim dimi...[img] [/img][img] [/img][img] [/img]
En son mali tarafından Paz Ağus. 24, 2008 3:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
mali
| Konu: Geri: Shaman King C.tesi Ağus. 09, 2008 12:21 pm | |
| Yaw resimler çifter çifter çıkmış niye böle oldu yaa??? Kusura kalmayın isteyerek olmadı bu arada isimleri yazarken okunuşları neyse öle yazdım yani tam olarak yazılışları doğrumu bilmiyorum ... | |
|
Nickbreaker
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : Manisa/merkez Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Shaman King C.tesi Ağus. 09, 2008 2:22 pm | |
| Bende orda izleyen beklenmedik kişilerdenim .Ama cidden süperdi herkese tavsiye ederim.bu arada Başlık güzel olmuş mali. | |
|
mali
| Konu: Geri: Shaman King C.tesi Ağus. 09, 2008 5:01 pm | |
| Saol kanka da şu resimleri admine söleyelimde düzeltsin öle hoş durmadı ikişer ikişer ... | |
|
naruto
| Konu: Geri: Shaman King Salı Eyl. 02, 2008 12:11 am | |
| İzlemeye çlıırım .Saolun güzel olmuş. | |
|