Anime FIRTINA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anime FIRTINA

Anime ile ilgili ne isterseniz bulabilirsiniz. FIRTINA internete geliyor. Anime FIRTINA sizlerle...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni

4 posters
YazarMesaj
Nickbreaker

Nickbreaker

Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Empty
MesajKonu: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimeC.tesi Ağus. 09, 2008 2:58 pm

Durun!. Yapmayın.! Lütfenn..
Anne ve babası daha önce hayatında ilk kez gördüğü bu varlıklar tarafından götürülürken sözlediği sözlerdi bunlar..

Köyünün yanışını,insanların vahşice öldürülürmesini,bir takım insanın esir alınmasını.. hepsini dehşet içinde izliyordu!
Köyde kalan son kişiydi...Daha 8 yaşında olmasına rağmen çok güçlü bir yüreği vardı..Yanan köye ve uzaklaşan gölgelere baktı.Gözleri yaşlarla doldu.Daha bir saat öncesine kadar o kadar mutluydu ki!.Uzun süre oturdu sonra birden ahırın yandığı aklına geldi koşup söndürmek istedi ama olmadı.Kolları yüreği kadar güçlü değildi..Atların büyük bölümünün yanarak öldüğünü gördü fakat alev kapı tarafında bağlı duran babasının atına daha ulaşmamıştı.Yerde bulduğu bıçağı alıp hızla ahırın girişine koştu.Bağlı olan atın ipini kesti tam atı cıkaracaktı ki alevlerden ürken at hızla kosmaya başladı.O da atın eğerine tutunuyor ve onla birlikte sürükleniyordu..Uzun süre ipi bırakmadı..yere sürte sürte köy meydanına kadar geldi ardından dayanamayıp ipi bıraktı.Çıplak göğsü kanıyordu ama fazla hasar almadan ipi bırakmıştı."Kaderin insanı süreklidiği gibi atında onu meydana sürüklemesinin bir anlamı olsa gerek"..dedi .Bu düşünceler geldi aklına.. vede yanılmamıştı az ilerde yaralı biri vardı.Hemen yanına koştu,belki bir yardımı dokunabilirdi.Yaklaştıkça yerde yatanı daha net şeçebiliyordu.Yerde yatan kişi onun yaşlarında esmer, siyah gözlü, orta boylu, sevimli arkadaşı Willy ydi.Yanına gidince kendini tutamayıp ağladı tekrar.Willy nin bacağı kopmuştu..Kanlar içinde can çekişiyordu.Willy arkadaşını görünce ufak bi tebessüm gösterdi.Ardından şu sözleri söyledi.

Willy:Öldür beni dostum,öhö öhö,çok acı çekiyorum öldür beni..

Hala ağlamakta olan çoçuk birden arkadaşına sarıldı bu ona son sarılışıydı..

Acısını anlıyordu..Eli titreyerek bıçağı çıkardı..Hem ağlıyordu,hem de olanlara lanet edercesine bağırıyordu..Willy aynı şeyi tekrarladı"Öldür beni dostum çok acı çekiyorum".
Sözünü bitirir bitirmez onu kalbinden bıçakladı..Küçülen göz bebeklerine uzun süre baktı.Willy arkadaşını görebilmenin sevinciyle yüzünde tebessümle ölmüştü.

Ardından arkadaşının cansız bedenini açtığı çukura koydu.Üstünü toprakla örtüp kısa bir dua etti.
Az önce son yakınınıda toprağa vermiş artık hayatta yapayalnız kalmıştı.Ne yapacağını nereye gideceğini bilmeden...
ilyas_247

ilyas_247

MesajKonu: Geri: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 8:54 pm

Güzel olmuş, ellerine sağlık.
http://animeFIRTINA.forumado.net
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 6:57 pm

yaw nick bensiz rp ha
bide
olm 8 yaşındaki çocuk öldür beni dostum demez ağlayarak ölmek istemiyorum der
hadi öldür beni dostum dedi öteki daha 8 yaşında onun acılarını nerden anlasın
cık cık hiç bişi ögretemedimmi ben sana Razz seni düelloya... pardon dogruluga davet ediyorum
Nickbreaker

Nickbreaker

MesajKonu: Geri: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimePaz Ağus. 24, 2008 2:44 am

Onca şeyden bunu buldun .. hmm ..daha tarafsız olmanı beklerdim..
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 2:34 pm

yeterince tarafsızım nick bunu seni iğnelemek için deil hatanı görmen için yadım
naruto

naruto

MesajKonu: Geri: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 11:02 am

Güzel olmuş nick.Zaten daha yolun çok başındayız.Lord gib bir çok yorumla karşılaşıcaz.Önemli olan yeni bişeyler öğrenmek.Eline sağlık.Smile
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni   Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 9:06 pm

yaw nie herkes bana saldırıyor??? Very Happy

Karanlığın İçinde Bölüm 1 /Öldür beni
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-