Anime FIRTINA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anime FIRTINA

Anime ile ilgili ne isterseniz bulabilirsiniz. FIRTINA internete geliyor. Anime FIRTINA sizlerle...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light"

2 posters
YazarMesaj
lordfire

lordfire

Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light" Empty
MesajKonu: Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light"   Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 12:09 am

Dark Pirate
Bölüm2:Call of the Light

Ray’de şaşkındı. Daha önce hiç zorlanmadan binlerce gemiyi ele geçirmişti. Defalarca iki hatta üç gemiyle birden çatışmıştı. Hatta bir keresinde beş gemiyle birden. Ama hiç birinde üç ten fazla adam kaybetmemişti. Işığın içine daldı. Ve ilerde çevresini beyaz ışıkların sarmaladığı bir kadın gördü:

—Ray Şeytan’ın uşaklığını yapmayı bırak ve bize katıl

Bu saçmalıktı. Neden böyle bir gücü bırakmak istesin ki? Kim ister ki?

Cevap vermedi sadece saldırdı. Ama kadın düşündüğünden daha çevik ve güçlüydü. Saldırıyı başarıyla savuşturdu. Ama Ray tekrar tekrar saldırdı. Ve birden garip bir ışık patlaması oldu ve Ray kendini yerde buldu. Boğazına dayalı bir kılıç kalkmasını önlüyordu. Kılıcın sahibine baktı ama ışıktan yüzü seçilemiyordu.

—Kurtulmak ister misin? Dedi yumuşak ve güzel bir ses.
—Neden kurtulmak? Gücümden mi? Gemimden mi? Neden?
—İblis olmaktan.

Ray bir kahkaha attı ve:

— Ben İblisliği çok sevdim ve kurtulmaya niyetim yok.
—Anlamıyorsun değil mi? Şeytan seni kullanıyor. Onun yüzünden karını kendi ellerinle öldürdün. Ve eminim bunun farkında değilsindir.

Ray sanki birden midesinde ağır bir taş varmış gibi hissetti. Ve birden:
—Karımı mı öldürdüm? Yalan. Bunların hepsi yalan değil mi? Benim tekrar güçsüz halime dönmemi sağlamak için. Değil mi? Son sözü bağırarak söylemişti
—Söyle bana Ray; karını en son ne zaman gördün?
—Dö… Dört yıl önce.
—Hayır, bir ay önce saldırdığın yolcu gemisindeydi. Seni aramaya gelmişti. Ve onu sen öldürdün. Kendi ellerinle. Hatırla sana adınla seslenmişti. Ve ne yaptığını sormuştu.
—Hayır, o benim karım değildi daha önce hiç görmediğim birisiydi o.
—Evet, sen öyle gördün çünkü şeytanın büyüsünün etkisi altındaydın. Ve hâlâ öylesin.
—Sana neden inanayım ki?
—Pekâlâ, ayağa kalk.

Kadının yüzündeki ışık azaldı ve yüzü net bir şekilde görülmeye başladı. Çok güzel bir yüzü vardı ve güzel beyaz bir elbise. Ve birden beyazın ona tiksinti verdiğini fark etti. Genç gibi görünmesine rağmen beline kadar inen düz beyaz saçları vardı. Ve mavi gözler. Elleri ve yüzü savaşçılarda ender rastlanır şekilde kusursuzdu. Her hangi bir şekilde yara izi yoktu Ray:

—Neden?
—Sana kanıtlayacağım.

Ayağa kalktı ve kadın elini Ray’in omzuna koydu. Birden kendini tanıdık gelen ama daha önce hiç görmediği bir evde buldu:

—Nerdeyiz?
— Tanıdık geldi değimli? Evindeyiz.
—Evim mi? Burası benim evim değil.
—Hayır Ray, burası senin evin. Geçmişinle ilgili her şey sana farklı görünüyor. Ama şeytanın atladığı bir yer var. Şu aynaya bak.

Ray söyleneni yaptı ve aynaya baktı. Odada tek başına bir kadın bulunuyordu sadece. Kendisi görünmüyordu.

—Birde şu portreye bak. İşte şeytanın atladığı nokta burası; portreler değişmiyor.

Evet haklıydı. Bu portreyi karısıyla gittiği uzak bir ülkede yaptırmışlardı

—Şimdi inandın mı Ray?
—Pekâlâ tamam. Ama şeytandan ve bu halden nasıl kurtulabilirim?

—Şeytandan kurtulmak için bize sadakat yemini etmen yeterli. Ama bu halden kurtulmak için işin oldukça zor.
—Nasıl? Diye bağırdı Ray.
—Bir ada var “Kayıp ada”. Her zaman soğuk sisli ve karanlık bir ada burası. Tam yerini kimse bilmiyor. Bildiğim tek şey; “Ölümsüz Deniz”de olduğu. Daha önce kimse oraya ulaşamadı.
—Kimse ulaşamadıysa bunları nerden biliyorsun?

Kadın gülümsedi ve:

—Oldukça zekisin Ray. Ama unutma ki ben tanrının hizmetkârıyım.
—Madem öyle tanrı neden bu adanın tam yerini söylemiyor? Dedi hırsla.
—Varlıklar bu adayı kendileri bulmalı. Yani bu bir çeşit sınav.
—Pekâlâ, öyle olsun. Bana bağlılık yeminini söyle.
—Hmm evet. Dediklerimi tekrarla; Ölene kadar, Tanrının emriyle iblisleri yok edeceğime. Kalbimin gücüyle karanlığı def edeceğime cennetteki yerim üzerine ant içerim
—Ölene kadar, Tanrının emriyle iblisleri yok edeceğime. Kalbimin gücüyle karanlığı def edeceğime cennetteki yerim üzerine ant içerim. Tamam mı?
—Tamam.
—Hâlâ adını bilmiyorum.
—Benim adım Alice. Ama dünyada White Knight olarak bilinirim.

Yazanlar:
Lordfire(MGK)
Nickbreaker(Hasan H.)

En son lordfire tarafından Perş. Ağus. 28, 2008 12:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light"   Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 12:10 am

Aslında resimlerle yayınlayacaktım ama gelmedi bi türlü
ilyas_247

ilyas_247

MesajKonu: Geri: Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light"   Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light" Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 10:18 pm

Güzel olmuş, ellerine sağlık.
http://animeFIRTINA.forumado.net

Dark Pirate "Bölüm2:Call of the Light"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-