mali
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : İstanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Claymore (Tükçe online) Cuma Eyl. 19, 2008 1:40 pm | |
| Açıkcasını sölemek gerekirse ben bu animeyi izlemedim. Daha doğrusu izleyemiyorum. Malesef kota her ay gereğinden fazla dolduğu için mümkün olmuyor. Fakat güzel bir anime olduğunu duymuştum. Hem online olarak hemde Türkçe alt yazılı izleyebileceğiniz bir link var elimde. Linke tıkladıktan sonra gxhero takma adlı bir arkadaşın profili ile karşılaşacaksınız. Orda videolar sırayla (genelde) ilerlemekte. Aşağıda ki komutları kullanarak sağa sola ilerleye bilirsiniz. Orda Busou Renkin-Fruist Basket-Wolfs Rain gibi çok güzel bir çok animeyide Türkçe alt yazılı olarak online izleyebilirsiniz. Oraya koyduğu videolar için gxhero yada teşekür etmeyi unutmayın . İşte link: http://www.megavideo.com/?c=profile_videos&user=gxhero&p=9. Haa bu arada unutmadan söliyim her bir video yaklaşık 70-80 mb çivarında kota yiyor. .........TEŞEKÜRLER GXHERO ADAMIMSIN ......... | |
|
ilyas_247
| Konu: Geri: Claymore (Tükçe online) Cuma Eyl. 19, 2008 11:52 pm | |
| | |
|
mali
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : İstanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Claymore (Tükçe online) C.tesi Eyl. 20, 2008 12:26 am | |
| Nedemek her zaman . Bana değil gxhero ya teşekür etmek lazım.(amma yağ çektik adama) Keşke şu kota meselesi olmasaydıda hepsini izleyebilseydim ahh ahh ... | |
|