|
+4naruto Nickbreaker Prens mali 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mali
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : İstanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Avatar-The Last Airbender C.tesi Ağus. 02, 2008 7:57 pm | |
|
En son mali tarafından C.tesi Eyl. 06, 2008 4:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Prens
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 33 Nerden : Huzur bulduğum Yerdeyim Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender C.tesi Ağus. 02, 2008 9:43 pm | |
| Ben severek izliyorum Hemde çok hoş ama eski bölümlerden sıkıldık | |
|
| |
Nickbreaker
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : Manisa/merkez Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender C.tesi Ağus. 02, 2008 9:54 pm | |
| Bence animeden de öte birşey.Avatar harika bir çizgi dizi.Grafikleri olsun konusu olsun kusursuz bence..unutmadan.
Mali arkadaşımıza konu başlığı için teşekkürler. | |
|
| |
Prens
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 33 Nerden : Huzur bulduğum Yerdeyim Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Paz Ağus. 03, 2008 10:12 am | |
| Birde konu ile alakası yok ama mali avatarın çok hoş durmuş... | |
|
| |
mali
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Paz Ağus. 03, 2008 12:09 pm | |
| Saol Tenzen de ben senden bi Tenzen Avatarı beklerdim . Neyse bu başlığı açarken sadece bir fun club açmak amacında değildim. Aynı zaman dizi ile ilgili resimler,videolar vs. şeyler paylaşa bilirsiniz arkadaşlar. Bölümlerin linklerinide koymayı düşünüyorum ama buraya koymadan önce admine bir soralım...[img] [/img] | |
|
| |
naruto
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Paz Ağus. 03, 2008 12:23 pm | |
| Ben pek anlamam ama bildiğim kadaıyla avatar anime unsurlarına uyuyor ama.Bende ilk lmrak cnbc-e ' de islemiştim .Çok güzeldi.[img][/img] [img][/img] | |
|
| |
lordfire
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Ptsi Ağus. 04, 2008 9:34 am | |
| Avatar güzel bi çizgifilm her ne kadar az izlemişte olsam bunu kabul ediyorum ama filminin çıkması iyi deil bnce efektler felan çok saçma oluyo(örnek:kill bill) bide savaş sahneleri çok oldugu için kısa ve zevksiz oluyo(örnek:shinobu) | |
|
| |
Nickbreaker
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : Manisa/merkez Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Ptsi Ağus. 04, 2008 3:53 pm | |
| Hey mali zuko katarayı öpüomu montaj mı bu? | |
|
| |
Prens
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Ptsi Ağus. 04, 2008 4:45 pm | |
| ben forum imzasını beceremedim yaa | |
|
| |
mali
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Salı Ağus. 05, 2008 3:08 pm | |
| Sanırım montaj abi bende başka bir forumda görmüştüm. Biliyosun şu kota meselesi yüzünden hala izleyemedim Avatarın son bölümlerini. Beni asıl deli eden ne biliyomusun? Bu kadar uzun süre ara verdikten sonra bütün bölümleri bikereden yayınlamalırı. Yaw kardeşim teker teker yayınla ama aralarında bi hafta olsun dimi? Hem okadar uzun süre beklemek zorunda da kalmazdık. Neyse olan oldu yapcak bişey yok beklemeye devam .https://i.servimg.com/u/f58/12/78/37/38/aang0t10.jpg | |
|
| |
Renji
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Çarş. Ağus. 06, 2008 11:37 pm | |
| Güzel paylaşım. Sağol. Gerçekten izlenmesi gereken bir şey. Sürükleyici ve güzel... | |
|
| |
FIRTINA
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Perş. Ağus. 07, 2008 12:17 am | |
| Açtığın konu için teşekkürler. Ben daha önce sadece birkaç bölümünü izledim. Ama güzele benziyordu, sanırım full olarak indirip izlemeliyim:) | |
|
| |
lordfire
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Cuma Ağus. 15, 2008 9:00 pm | |
| bencede gzl tam izlemedim ama yinede izledigim bikaç bölüm harikaydı | |
|
| |
naruto
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Paz Ağus. 17, 2008 9:30 pm | |
| Bende bölük börçük bir şekilde izledim:D | |
|
| |
mali
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Ptsi Ağus. 18, 2008 9:07 pm | |
| Hocam cnbc-e tamamen Avatar odaklandı nerdeyse günde 3 kere yayınlıcak adamlar. Sürekli başa dönüyolar ama bi süre sonra tempoyu yakalıyosunuz. Özellikle hafta sonları yeni bölümler yayınlanıyo. Şu anda 13. bölümde falan kaldılar sanırım ve tabi ki başa döndüler ... | |
|
| |
Prenses
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Ptsi Eyl. 01, 2008 1:33 pm | |
| Ah bu cnbc-e ömrümü çürüttü benim... Mali ve Prens o Zuko ve Katara resmi ZuTara fanlarının yaptığı bi montaj. Biz ZuTaracılar böyle ona bakarız, mutlu oluruz, internette sürüyle fanart vardır zutarayla ilgili... Çok destekledim, çok umutlandım ama şunalrın arası bi olmadı işte... | |
|
| |
mali
| Konu: Geri: Avatar-The Last Airbender Ptsi Eyl. 01, 2008 2:01 pm | |
| Yaw ne bu zutarıcılar. Bende görmüştüm bi kaç yerde ama anlam veremedim. Heralde Zuko ile Kataranın birlikte olmasını isteyenlerin oluşturduğu bişey. Bana kalırsa Katara ile Aang'in birlikte olmasında sakınca yok. Fakat Zuko nasıl o kızla olur.(şu bıcak atan adını unuttum) Bence Zuko daha iyilerini hakediyo. Nede olsa yakışıklı çocuk.(tamam yüzünde yarası olabilir ama oda çok karizmatik duruyo yani) Bu arada dizinin devam ediceği sölentileri çıkmış. Ne kadar doğru bilmem ama devam ederse çok güzel olur. | |
|
| |
|