Anime FIRTINA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anime FIRTINA

Anime ile ilgili ne isterseniz bulabilirsiniz. FIRTINA internete geliyor. Anime FIRTINA sizlerle...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

+4
naruto
Nickbreaker
Prens
mali
8 posters
YazarMesaj
mali

mali

MesajKonu: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 7:57 pm

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Avatar bir anime değil.(öle olduğunu savunan arkadaşlar var ama bence değil neyse) Ama ben yinede onunla ilgili bir başlık açmak istedim. Neden mi? İster anime olsun istersede Amerikan yapımı çizgi film hoşumuza gidiyorsa ne olduğunun pek bir önemi yok. Bilmeyen arkadaşlar için biraz özet geçiyim. En son dünyaya gelen Avatar bir hava bükücü olan Aang dir. 12 yaşına geldiğinde ustaları ona Avatar olduğunu ve bunun sorumluklarına göre davranmasını bildirir. Fakat o bu sorumlulukları üstlenemiyeceğini düşünerek yaşadığı yerden uzaklaşır. Fakat yolda başına bişey gelir ve 100 yıl boyunca bir buz topu içinde kalır. Onu su kabilesinden yeni arkadaşları bulur ve onlarla birlikte bir çok maceraya atılırlar. Avatar dünyada yokken ateş ulusu saldırıya geçmiş ve bir çok yeri işgal etmiştir. Avatar dört element üzerinde ustalaşmalı ve ateş kıralını yenmelidir. Dizi 3 sezon sürdü;su,toprak ve ateş olmak üzere. Toplam 61 bölüm var. Daha yeni sona erdi. Nickoledeon ve cnbc-e de tekrar bölümleri yayımlanmakta. Fakat bana kalırsa erken bitirdiler diziyi. Bunun sebebi de sanırım ki tahmin ediyorum filminin çekilecek olması. Neyse tüm Avatarcıları bu başlık altında toplansın istiyorum. Fun club tarzında nerdersiniz baya iyi olur.Yorumlarınızı bekliyorum... Avatar-The Last Airbender 250px-10
Avatar-The Last Airbender 11iu110
Avatar-The Last Airbender Aang0t11

En son mali tarafından C.tesi Eyl. 06, 2008 4:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.mtv.com.tr\anime
Prens

Prens

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 9:43 pm

Ben severek izliyorum Hemde çok hoş ama eski bölümlerden sıkıldık
Nickbreaker

Nickbreaker

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 9:54 pm

Bence animeden de öte birşey.Avatar harika bir çizgi dizi.Grafikleri olsun konusu olsun kusursuz bence..unutmadan.

Mali arkadaşımıza konu başlığı için teşekkürler.
Prens

Prens

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 10:12 am

Birde konu ile alakası yok ama mali avatarın çok hoş durmuş...
mali

mali

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 12:09 pm

Saol Tenzen de ben senden bi Tenzen Avatarı beklerdim Very Happy. Neyse bu başlığı açarken sadece bir fun club açmak amacında değildim. Aynı zaman dizi ile ilgili resimler,videolar vs. şeyler paylaşa bilirsiniz arkadaşlar. Bölümlerin linklerinide koymayı düşünüyorum ama buraya koymadan önce admine bir soralım...[img]Avatar-The Last Airbender Avatar13[/img]
naruto

naruto

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 12:23 pm

Ben pek anlamam ama bildiğim kadaıyla avatar anime unsurlarına uyuyor ama.Bende ilk lmrak cnbc-e ' de islemiştim .Çok güzeldi.[img][/img]Avatar-The Last Airbender Images12[img][/img]
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 9:34 am

Avatar güzel bi çizgifilm her ne kadar az izlemişte olsam bunu kabul ediyorum ama filminin çıkması iyi deil bnce efektler felan çok saçma oluyo(örnek:kill bill) bide savaş sahneleri çok oldugu için kısa ve zevksiz oluyo(örnek:shinobu)
Nickbreaker

Nickbreaker

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 3:53 pm

Hey mali zuko katarayı öpüomu montaj mı bu?
Prens

Prens

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 4:45 pm

ben forum imzasını beceremedim yaa
mali

mali

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 3:08 pm

Sanırım montaj abi bende başka bir forumda görmüştüm. Biliyosun şu kota meselesi yüzünden hala izleyemedim Avatarın son bölümlerini. Beni asıl deli eden ne biliyomusun? Bu kadar uzun süre ara verdikten sonra bütün bölümleri bikereden yayınlamalırı. Yaw kardeşim teker teker yayınla ama aralarında bi hafta olsun dimi? Hem okadar uzun süre beklemek zorunda da kalmazdık. Neyse olan oldu yapcak bişey yok beklemeye devam Very Happy.https://i.servimg.com/u/f58/12/78/37/38/aang0t10.jpg
Renji

Renji

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 11:37 pm

Güzel paylaşım. Sağol. Gerçekten izlenmesi gereken bir şey. Sürükleyici ve güzel...
FIRTINA

FIRTINA

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 12:17 am

Açtığın konu için teşekkürler. Ben daha önce sadece birkaç bölümünü izledim. Ama güzele benziyordu, sanırım full olarak indirip izlemeliyim:)
lordfire

lordfire

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 9:00 pm

bencede gzl tam izlemedim ama yinede izledigim bikaç bölüm harikaydı
naruto

naruto

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePaz Ağus. 17, 2008 9:30 pm

Bende bölük börçük bir şekilde izledim:D
mali

mali

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 9:07 pm

Hocam cnbc-e tamamen Avatar odaklandı nerdeyse günde 3 kere yayınlıcak adamlar. Sürekli başa dönüyolar ama bi süre sonra tempoyu yakalıyosunuz. Özellikle hafta sonları yeni bölümler yayınlanıyo. Şu anda 13. bölümde falan kaldılar sanırım ve tabi ki başa döndüler Very Happy...
Prenses

Prenses

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 1:33 pm

Ah bu cnbc-e ömrümü çürüttü benim... Mali ve Prens Smile o Zuko ve Katara resmi ZuTara fanlarının yaptığı bi montaj. Biz ZuTaracılar böyle ona bakarız, mutlu oluruz, internette sürüyle fanart vardır zutarayla ilgili... Çok destekledim, çok umutlandım ama şunalrın arası bi olmadı işte...
mali

mali

MesajKonu: Geri: Avatar-The Last Airbender   Avatar-The Last Airbender Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 2:01 pm

Yaw ne bu zutarıcılar. Bende görmüştüm bi kaç yerde ama anlam veremedim. Heralde Zuko ile Kataranın birlikte olmasını isteyenlerin oluşturduğu bişey. Bana kalırsa Katara ile Aang'in birlikte olmasında sakınca yok. Fakat Zuko nasıl o kızla olur.(şu bıcak atan adını unuttum) Bence Zuko daha iyilerini hakediyo. Nede olsa yakışıklı çocuk.(tamam yüzünde yarası olabilir ama oda çok karizmatik duruyo yani) Bu arada dizinin devam ediceği sölentileri çıkmış. Ne kadar doğru bilmem ama devam ederse çok güzel olur. Avatar-The Last Airbender Aang0t10

1 sayfadaki 1 sayfası